Op zoek naar de kroon mullem?

de kroon mullem
 
 
Belgium Curiosities.
In de Kroon. In de Kroon. Bijzonder leuk en typisch volkscaf en taverne in de schaduw van het kasteel van poolreiziger de Gerlache in het schilderachtige dorpje Mullem bij Oudenaarde. Dit caf fungeerde overigens al vaker als decor voor verfilmingen en het kwam ook in de aftiteling voor van het populaire televisieprogramma Man bijt Hond.
Ballonvaren
Mullem: In De Kroon.
Kaffee In De Kroon is gelegen in de dorpskern van het schilderachtige Mullem. Met een karakter van een typisch landelijk café is het een ideale plaats om te verpozen na een fikse wandeling of een fietstocht. Het Kaffee staat bekend vanwege zijn grondig geselecteerde bier en wijnkaart.
T Shirt Bedrukken
restaurant In de Kroon, 9700 Mullem Oudenaarde Lekker in de buurt.
Huidige beoordeling restaurant In de Kroon in 9700 Mullem Oudenaarde: 3.12783. geef restaurant In de Kroon in 9700 Mullem Oudenaarde 1 ster. geef restaurant In de Kroon in 9700 Mullem Oudenaarde 2 sterren. geef restaurant In de Kroon in 9700 Mullem Oudenaarde 3 sterren.
fixphonia.com
In de Kroon Mullem Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Mullem is een opvallend rustig dorpje op enkele kilometers van de drukke N60, met een kerk te midden van het kerkhof, een dorpsplein met het voormalige dorpsschooltje en een neoclassicistisch kasteel, nog steeds bewoond door de familie de Gerlache, bekend van zuidpoolreiziger Adrien. Verder niets dan natuur en stilte. De ideale plek om alvast een goed voornemen uit te voeren. Maar van een uur of twee wandelen krijgt een mens honger en dorst. We stappen binnen in café In de Kroon, gevestigd in een pittoresk boerderijtje met een oude tegelvloer, antieke kastjes, oude bruine tafels met email lampenkappen erboven en email reclamepanelen voor biermerken aan de muur.
geld-lenen
Instagram Photos nearby In De Kroon, Mullem Photos and Map Websta Webstagram.
De Kroon Mullem. Normal Kristof Van Rentergem. In De Kroon, Mullem. kvanrentergem Nog steeds verliefd op het mooiste dorpje van Oost-Vlaanderen mullem 3mon. LOG IN to write comment. In De Kroon, Mullem. sylviedebaerdemaeker Ambiance in Mullem queserasera InDeKroon Mullem 3mon.
Herberg In De Kroon Inventaris Bouwkundig Erfgoed Inventaris Onroerend Erfgoed.
Rechthoekige vensters met houten lateien, arduinen dorpels en groengeschilderde luiken; rechthoekige deur in de vierde travee met daarboven naamplaat In" De Kroon. Rechts, twee traveeën in licht dieper liggende afgeronde gevel. Uiterst rechtse travee, lage rechthoekige deur met houten latei.
de be'KROON'de' Asperges uit MULLEM 2015/05/01 fdc Picture of Kaffee In de Kroon, Oudenaarde TripAdvisor.
Kaffee In de Kroon Pictures. Kaffee In de Kroon Photo: de be'KROON'de' Asperges uit MULLEM 2015/05/01 fdc. Mullemstraat 15, Oudenaarde, Belgium. Ranked 17 of 41 Restaurants in Oudenaarde. Great food experience in very typi. 05/23/2015 Excellent quality for value in cos.
jan claeys sur Twitter: De" Kroon in Mullem dicht op zaterdag. Iemand leuk cafeetje in de buurt? dtv."
Il semble que quelque chose n'ait' pas fonctionné. Tweet suivant de l'utilisateur.' Suivre Abonné Se désabonner Bloqué Débloquer En attente Annuler. jan claeys @ janclaeys 7 nov. De Kroon in Mullem dicht op zaterdag. Iemand leuk cafeetje in de buurt?

Contacteer ons