Resultaten voor b&b mechelen

b&b mechelen
 
 
Dakwerken Mechelen Vilvoorde Dakwerken David Zoon.
Vertrouw alle werken op en rond uw dak toe aan familiezaak Dakwerken David en zoon voor Zemst, Mechelen, Vilvoorde. U verwacht een perfecte uitvoering. Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten.
Welkom Atrium 5 Bed and Breakfast.
Ooit heette Atrium 5 De Oude Kapel en maakte het deel uit van het klooster van Bethanië. Vandaag is het een gezellige bed breakfast in het historische hart van Mechelen. Met de imposante Sint-Romboutstoren en het pittoreske Klein Begijnhof op wandelafstand. Ook de Grote Markt met haar talrijke bars en restaurants is vlakbij. Atrium 5 biedt twee studio's voor twee personen aan. Deze studio's werden nieuw gebouwd binnen de muren van het historische gebouw en zijn uitgerust met alle moderne comfort. De huiselijke sfeer zorgt voor gezelligheid de doordachte inrichting biedt ruimte en rust. Hier komt u om ongestoord te werken of om tot rust te komen na een drukke werkdag. Of natuurlijk om gewoonweg te genieten. Van de unieke locatie en de klantgerichte dienstverlening.
artiesten boeken
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Mechelen!
Charmant herenhuis gerenoveerd rustig gelegen aan de Dijle doch op wandelafstand van het stadscentrum van Mechelen. Tip aan de kust!
regenwaterput plaatsen
Hotels BB's en andere mooie logies in Mechelen Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Log in of maak account aan. Log in of maak account aan. WELKOM IN WERELDERFGOEDSTAD MECHELEN. Mechelen is verrassend en authentiek. In het hart van Vlaanderen tussen Brussel en Antwerpen. Vanuit alle hoeken torent de Sint-Romboutstoren één van de driehonderd beschermde Mechelse monumenten boven de stad uit. Maar Mechelen is zoveel meer charmant én compact de ideale bestemming voor een citytrip op gezinsmaat de thuishaven van Margareta van Oostenrijk én de stad waar bier en elegantie hand in hand gaan. Type BB / Hotel.
boekhouder Mechelen
In Den Roden Schilt BB in Mechelen.
Opening BB In den Roden Schilt. Meubeltjes uit grootmoeders tijd. Start van de make-over. BB In Den Roden Schilt. In Den Roden Schilt Sint-Katelijnestraat 73 2800 Mechelen Tel 32 0485 47 91 31.
dakwerken platte daken
Bed en Breakfasts Mechelen Bed and Breakfast Nederland.
Hoeve de Plei Luxe. Hotel Hoeve de Plei is een vakwerkboerderij anno 1740 aan de rand van het gezellige dorpje Mechelen. U logeert en dineert er in sfeervolle vertrekken die met respect voor de historie zijn gerenoveerd. Laat u omarmen door de eeuwenoude gebinten de. Meer over deze BB in Mechelen. Voor bezinning onthaasten en opladen! De Bed Breakfast in de vakantiewoning van Herlaeve is gelegen in het idyllische Zuid-Limburg aan de rand van het natuurgebied in het dorpje Mechelen. Deze luxe milieuvriendelijke BB met rustgev.
immoweb te huur appartement
Porta Superia BB Mechelen Bed and Breakfast Mechelen.
MAKE YOUR STAY AT MECHELEN // A PLEASANT EXPERIENCE. WE ARE A BED AND BREAKFAST SITUATED IN THE GLAMOUROUS HEART OF MECHELEN. Welcome to our website. Story goes that our building used to be an inn of a medieval brewery once we heared this we wanted to give our house its proper function back and after a few years of renovation we are happy to announce the birth of Porta Superia BB a bed and breakfast which received the luxorious label and where the most important asset are the guests that stay here.
taxi office
Chambre d'hôtes Hier En Nu Mechelen trivago.be. trivago. trivago.
Les prix affichés sur trivago par nuit pour le nombre total de chambres sélectionées. Hier En Nu À propos. Den Rooi 8 2860 Mechelen Belgique. Téléphone 3215321401 Site officiel. Wi-Fi dans le hall d'entrée. Salle de bains Douche. Wi-Fi dans les chambres. dans un rayon de 5 km. Voir plus Voir moins.
BB's en chambres d'hôtes in Mechelen.
Home BB België BB Antwerpen BB Mechelen. BB's chambres d'hôtes en bed breakfasts in Mechelen. Op zoek naar een BB in Mechelen? Hieronder heb je de keuze uit 6 chambres d'hôtes gastenkamers en bed and breakfasts in Mechelen. Met de opties aan de linkerkant kan je je selectie verder verfijnen. Jan Bol BB Aan de overkant van de Dijle op amper 5 minuten van het historisch centrum en dichtbij de nekkerhal en het natuurreservaat Mechels Broek. Sfeervol luxueus gastenverblijf 140m in romantisch decor. Privésauna in charmante suite.

Contacteer ons