Zoeken naar b&b kortrijk

b&b kortrijk
 
 
Aurora-Aura.
Prijs vanaf 88 euro per nacht. BB Aurora heeft ruime kamers met gratis WiFi en ligt op 5 minuten rijden van het bruisende centrum van Kortrijk. Het eigen wellness en spacentrum is toegankelijk voor een toeslag en er is gratis parkeergelegenheid.
stropdas
BB Aurora Kortrijk.
Gsm: 32 0495 56 81 49. Fax: 32 056 20 47 40. Hotels andere verblijfsaccommodatie. Javascript is required to view this map. Stad Kortrijk Grote Markt 54 8500 Kortrijk 1777@kortrijk.be tel. 1777 gratis Thuisloket. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
voordeur te koop
BB Bloemenweelde België Kortrijk Booking.com.
ibis Kortrijk Centrum" Kom het prachtige Kortrijk verkennen vanuit het hart van de stad. Geniet van de praktische en elegante accommodatie van Hotel ibis dat pal naast het station en op slechts 2 km van het expositiecentrum. 1 persoon kijkt momenteel.
Home.
Voor de meer cultuurgetinte uitstappen raden we u zeker enkele belangrijke musea aan in de streek waaronder het Broelmuseum met een collectie opgebouwd rond het werk van Kortrijkse kunstenaars, een heel interessant Vlasmuseum de evolutie van de vlasteelt-bewerking, en verwerking en niet te vergeten; Kortrijk 1302 een multimediaal museum die zich bevindt in de Groeningeabdij.
Ovaertine is een landelijke Bed and Breakfast op een actief tuinbouwbedrijf te Zwevegem.
Piet en Veroniek Vandewalle-Vergote, Victor, Arthur en Justine heten u welkom in Ovaertine, een landelijke BB op een actief tuinbouwbedrijf in het Zuid-West-Vlaamse Zwevegem nabij Kortrijk. Dit charmant gastenverblijf is een ideaal vertrekpunt voor verkenning van de Leiestreek, maar ook ter plaatse kunt u door het exclusieve uitzicht en de nostalgische stilte ontstressen en tot rust komen label toegekend unieke ligging op het platteland.
Bed and breakfast Dharma Kortrijk.
tel 32 056-29 36 56. Dharma het juiste handelen, op het juiste ogenblik en om de juiste redenen zodat een mens gelukkig en tevreden wordt. Dharma omvat het streven naar goedheid, rechtvaardigheid en zuiverheid. photos: Claude Smekens styling: Magda De Smet webdesign: Geeforce.
BB Dharma België Kortrijk Booking.com.
Parkhotel Kortrijk 4-sterren Dit luxe en trendy hotel ligt op een steenworp afstand van het winkelcentrum K en op loopafstand van de Grote Markt in Kortrijk. Het centraal station bevindt zich tegenover Parkhotel Kortrijk. Huisdieren toegestaan 89, Heerlijk 1.524 beoordelingen Reserveer nu Full House Hotel 1-sterren Het Full House Hotel is gevestigd in Kortrijk, op 5 minuten lopen van het treinstation van Kortrijk.
BB Kortrijk Bed and Breakfast België.
Germana Tack bevindt zich te Kortrijk het adres is Overleiestraat 14. Huis Wyseur bevindt zich te Kortrijk het adres is Kanonstraat 20. Dharma Bed Breakfast. Dharma Bed Breakfast bevindt zich te Kortrijk het adres is Groeningestraat 18. Het Achterhuis bevindt zich te Kortrijk het adres is Marksesteenweg 51.

Contacteer ons