Resultaten voor b&b de haan

b&b de haan
 
 
BB De Haan Hoeve Welgelegen Rust aan de kust.
BB De Haan Overnachten in een prachtig gerenoveerde hoeve gelegen in een groene omgeving voor een totale rustervaring. Bed Breakfast in De Haan.
audio versterkers
Amylia BB Bed and Breakfast Oostlaan 18 8420 De Haan Wenduine.
Iedere kamer beschikt over een gratis kluis waar u waardevolle zaken kan in bewaren. Op die manier kan u met een gerust gemoed genieten van uw verblijf in BB Amylia. Parkeren in De Haan en Wenduine is sowieso gratis. U kan perfect vooraan onze Bed and Breakfast parkeren. Maar in het hoogseizoen zijn deze plaatsen mogelijks bezet. Daarom biedt BB Amylia u gratis parkeerruimte achteraan de woning! Het lijkt ons handig te vermelden dat u bij ons terecht kan met elektronische betaalkaarten. Bancontact Visa MasterCard etc. Het ontbijt was schitterend. Ik zou hier op vakantie kunnen komen voor 2 weken aan zee! Christiaan België Via Booking.com. Zeer vriendelijke ontvangst mooie en schone kamer en badkamer.
paintball
Hotel Villa La Tourelle De Haan Charme hotel aan de Belgische kust.
Willkommen im Hotel Villa la Tourelle in De Haan! Bienvenue dans l'Hôtel Villa La Tourelle au Coq! Welcome in Hotel Villa la Tourelle in De Haan! Hotel Villa La Tourelle Vondellaan 4 8420 De Haan Tel 32 059/23.34.54 info@latourelle.be.
bedden en boxsprings
BB Belise in De Haan BE cadeaubon Buitengewone Bed Breakfast Bongo.
Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop. Dankzij haar fraai bewaarde architectuur is De Haan volgens velen de mooiste gemeente van de hele kustlijn. Een ideale verblijfplaats in deze badstad is BB Belise gelegen op slechts vierhonderd meter van het strand. Ontspannen doe je in de erg lichte kamers van de bb die uitzicht bieden op de tuin. Elke kamer is voorzien van gratis wifi een televisie en een eigen badkamer met toiletartikelen en handdoekverwarming. Wil je niet uit eten maar maak je liever zelf een lekker avondmaal klaar? De moderne gedeelde keuken staat je ter beschikking.
Verhuizingen De Vic
Stella Maris Bed Breakfast in De Haan.
Villa Gallica.
Une magnifique maison la grande chambre est très spacieuse et le salon où sont pris les petits déjeuners plein de charme. De Haan est sans doute un des plus beaux villages de la côt. Paul Caroline pourront vous conseiller au mieux sur les choses à voir tant sur le bord de mer quà Bruges ou Gand. February 8th 2015 VillaGallica. Hier zijn uw toekomstige kamers in beeld. February 8th 2015 VillaGallica. Het belangrijkste voor ons is dat u zich thuis voelt. U bent het centrum van ons huis. Paul Verborgh Caroline Bossuyt.
BB Belise in de Haan BE cadeaubon Stijlvolle Bed Breakfast Bongo.
De cadeaubon geeft recht op twee overnachtingen voor twee personen inclusief ontbijt. Dankzij haar fraai bewaarde architectuur is De Haan volgens velen de mooiste gemeente van de hele kustlijn. Een ideale verblijfplaats in deze badstad is BB Belise gelegen op slechts vierhonderd meter van het strand. Ontspannen doe je in de erg lichte kamers van de bb die uitzicht bieden op de tuin. Elke kamer is voorzien van gratis wifi een televisie en een eigen badkamer met toiletartikelen en handdoekverwarming. Wil je niet uit eten gaan maar maak je liever zelf een lekker avondmaal? De moderne gedeelde keuken staat je ter beschikking. BB Belise staat bekend om haar verrukkelijke ontbijten.
Bed and Breakfast BB Yaca De Haan Holiday Reviews Price Comparison Bed and Breakfast BB Yaca.
Bij deze BB kun je het Betere België ervaren. De uiterst vriendelijke gastvrouw Emola verklapte ons de leukste en beste plekjes in de Haan en Brugge. En stuurde ons naar de culinaire eetsensatie Vijfwege alwaar het Bourgondische avontuur zijn hoogtepunt vond. Een gastronomische ontdekkingsreis die zijn weerga niet kent. En dat voor een prijs waar een ieder blij van wordt. Daarna was het voldaan uitbuiken in de gezellige huiskamer van Yaca alwaar het enthousiaste BB stel ons uitnodigde voor een aangenaam drankje en een gepassioneerd gesprek over reizen en het Belgische land. In de kamer van James Ensor was het vervolgens heerlijk rusten en slapen in het super de luxe bed.

Contacteer ons