Meer resultaten voor bed en breakfast gent

bed en breakfast gent
 
 
Chambreplus.
Gent is een prachtige stad. Die opmerking horen we hier wel vaker. De toeristen zijn lyrisch over de verborgen parel van Europa, maar ook in eigen land kunnen we op heel wat bijval rekenen. Gent werd immers meermaals gelauwerd als gezelligste stad van België. Klik hier om te registreren
goedkope bedden inclusief matras
Cecilia Jaime.
Met een uniek uitzicht op de Leie, in het bruisende en historische centrum van Gent, aan het Patershol hebt u een zeer ruime en zonnige accommodaties, met vooraan zicht op de rivier en mooie trapgevels en achteraan op een rustige Zuiders ingerichte binnenkoer. Een grote slaapkamer living op de eerste verdieping, met privé badkamer. Min 2 nachten tijdens weekend 10 euro per pers. extra voor verblijf van n nacht. 10000, euro / 1 pers. 12000, euro / 2 pers. 16650, euro / 3 pers. 22200, euro / 4 pers. Inclusief ontbijt/citytaks Extra bed: 5550, euro.
gent in een dag
La Ducale Gent Homepage.
hostels in gent
Atlas Atlas Bed Bed Breakfast. Breakfast.
boxspring bedden
Expo 13 B B.
Princes Clementinalaan, 13 9000 Gent. Onze charmante bed breakfast is gelegen in het Gentse. Miljoenenkwartier dichtbij het Sint-Pieterstation, 100 jaar. geleden gebouwd voor de Gentse wereldtentoonstelling. Wij beschikken over vijf mooie, ruime gastenkamers. in een herenhuis in art deco/art nouveau stijl. We verwelkomen onze gasten graag met alle comfort en.
Home.
Bed en breakfast met 2 kamers in pas gerenoveerde architectenwoning. Nabij het historisch centrum van Gent 13km. 15min te voet of 5min met de tram halte op 200m. Gratis publieke parking ah Kanaal. Designvolle en ruime kamers. Een eigen finse sauna of bubbelbad op de kamer.
bblievenbauwens.be Intro.
Gelegen in de residentiële wijk Het Miljoenenkwartier gesitueerd ten zuiden van het centrum van Gent, bieden de gastenkamers u een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het historisch centrum van de stad Gent, terwijl u toch rustig logeert in de nabijheid van een stadspark. De gastenkamers zijn bovendien ideaal gesitueerd voor personen met interesses in het bekende SMAK Stedelijk Museum voor Actuele Kunst op loopafstand en het MSK Gent Museum voor Schone Kunsten, met activiteiten in het UZ Gent Universitair Ziekenhuis van Gent, in het ICC Gent internationaal congres centrum, op de verschillende universitaire campussen en in Flanders Expo.
Bed Breakfast Visit Gent.
Eten en drinken. Plan je trip. In de pers. Theater, Dans Musical. Winter in Gent. De Groene Sleutel. Hoe Gent bereiken. Kamer met Ontbijt. Kamer met Ontbijt. Tientallen Gentenaars ontvangen je in hun eigen, unieke bed breakfast, op de bel etage van een herenhuis, in een Oosters geïnspireerde suite of in een kajuit op het water.

Contacteer ons